dejtingsida happy meal Kändisfödelsedagar: 20, 40, 50

dejtingsida vill ha barn Sex And The City fyllde 20 år den 6 juni – det var då det allra första avsnittet sändes på HBO 1998. Till skillnad från andra serier födda samma år så ser det inte ut som att vi kommer se Carrie, Charlotte, Samantha och Miranda samlade igen inom snar framtid efter alla bråk. DAMN bitches!!

nätdejting fungerar inte längre Pacey Witter, aka dejtingsajt för otrogna koranen Joshua Jackson, fyllde 40 år den 11 juni. Vilket han firade med en fett dejtingsajt otrogen engelska. Oroa dig inte Pacey, we still ♥ you!

dejtingsida akademiker job Joey och Chandlers favoritbadvakt dejta som ensamstående mamma ulrika Yasmine Bleeth blev 50 år den 14 juni. Yasmine började sin TV-karriär som 10 månader gammal bebis i en Johnson & Johnson-reklam 1969. Efter hon fick rollen som Caroline Holden i Baywatch var hon en av FHM:s ”Världens sexigaste kvinnor” varje år mellan 1996-2003. (Om nu det är något man strävar efter). År 2000 åkte hon fast för kokaininnehav och checkade in på Promises rehab (samma som Britney och Lindsay) där hon träffade sin nuvarande man, Paul Cerrito, ägaren till en strippklubb. Låter som en match made in hell, men de två är fortfarande gifta och Yasmine är fortfarande nykter så en stort GRATTIS till henne!!

dejtingsajt pannkaka arla ♥♥♥